Skip to main content

Marphys Law

Wie is Marphy's Law

Ik, Marphy Bink, ben de persoon achter Marphy's Law. Ik heb jarenlang gewerkt als advocaat, fiscalist en curator in Den Haag. In 2006 maakte ik de overstap naar het bedrijfsleven vanuit de drijfveer om theoretische kennis met de praktijk te verbinden. In de functie van bedrijfsjurist heb ik ruime ervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening. In mijn laatste functie als compliance officer werkte ik voor Achmea met als aandachtsgebied Interpolis, zakelijke schadeverzekeringen in het bijzonder.

Anderen over Marphy

"Marphy is een bedrijfsfiguur met veel juridische kennis in plaats van een jurist pur sang. Ze is in staat de belangen van alle betrokken partijen te onderkennen en dit ook bij contractonderhandelingen toe te passen. Marphy kan goed kennis vertalen naar een te hanteren beleid en onderscheidt zich door haar hands on mentaliteit. Ze is pro-actief, constateert gaten in bedrijfsvoering, legt deze voor en komt met een praktische oplossing. Het is niet per se haar doel om zaken volledig juridisch dicht te timmeren. Liever gaat ze op zoek naar mogelijkheden. Hierin acteert ze creatief en slim. Marphy maakt het verschil, door haar initiatieven, ondernemerschap en de wijze waarop ze echt een partner in business is."
Manager Achmea Agro

"Marphy's kracht? Ze heeft veel kennis en deskundigheid in huis en is tegelijkertijd heel pragmatisch in haar aanpak; abstracte problemen weet ze snel om te denken naar praktische en effectieve oplossingen. Daarbij hanteert ze een energieke, enthousiasmerende stijl, wat wil zeggen dat ze niet bang is het voortouw te nemen, graag tot actie overgaat en anderen prima weet 'mee te nemen' in haar werkwijze. Wanneer Marphy opereert op het snijvlak van manager en specialist is ze eigenlijk op haar best. Coördineren, verbindingen leggen, kennis inzetten: alles komt dan samen. Dat ze daarnaast een betrokken en integer persoon is en er een set goede normen en waarden opnahoudt, is natuurlijk een prettige bijkomstigheid."
Voormalig manager BJZ Interpolis