Skip to main content

Marphys Law

Werkwijze

Op creatieve en energieke wijze help ik - in teamverband of juist zelfstandig - bedrijven hun doelstellingen te realiseren. Ik geloof sterk in tijdig juridisch advies. Mijn visie? Het is beter aan de basis mee te denken dan achteraf te moeten redden wat er te redden valt.

Met Marphy's Law neem ik u graag werk uit handen zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsprocessen en geen tijd hoeft te steken in juridische vraagstukken en geschillen. Daarbij maak ik gebruik van mijn brede juridische kennis. Tegelijkertijd waak ik ervoor dat het resultaat een puur juridisch verhaal wordt. Vaak behelst een project immers meer dan louter adviseren. Veelal zijn er ook aanpassingen op de werkvloer nodig. Ook hierbij ondersteun ik u graag. Met het opzetten van een interne structuur, verzorgen van werkbeschrijvingen, aanpassen van processen en het laten samenwerken van diverse disciplines help ik met Marphy's Law uw bedrijfsdoelstellingen zo goed mogelijk te realiseren.

Marphy's Law bewandelt graag nieuwe en onbekende paden. Zo kan het dat ik ook actief ben geworden op het vlak van projectmanagement. Dit houdt in dat ik naast de eventuele juridische en compliance aspecten van een project ook het algehele management hiervan op me kan nemen.

Het spreekt voor zich dat Marphy's Law werk op maat levert, uitgaande van uw specifieke wensen en behoeften.